Mit navn er Signe og jeg er uddannet fysiurgisk massør og sportsmassør fra Sportskropskolen i 2015. Med en basisuddannelse som sportsmassør og stor erfaring fra wellness/spa-verden forener jeg en altid effektiv og givende behandling med ro og afstresning – på denne måder mener jeg du får det størst mulige udbytte af din behandling.

Med min  tidligere sundhedsfaglige erfaring har jeg naturlig interesse i kroppens velvære, og det er derfor min mission at afhjælpe mennesker med hæmmede muskelspændinger eller blot har brug for afspænding og velvære oven på et travlt liv.

Signe Skjoldborg Lassen

kropsterapeut og ejer af massageToGo

Jeg hedder Frederikke og er uddannet kosmetolog, fysiurgisk massør og sportsbehandler samt flere uddannelser som negletekniker igennem de sidste 12 år. Derudover er jeg indehaver og behandler hos albebeauty.dk i Espergærde.

Jeg er perfektionist til fingerspidserne og det er vigtigt for mig gennem høj faglighed og indlevelse i den enkelte at yde den bedste behandling og gøre mine kunder glade og tilfredse.

Frederikke Andersen

massør

Persondatabeskyttelse

MassageToGo v. Signe Skjoldborg Lassen

Gurrevej 524C, 3080 Tikøb

CVR nr. 37374814

Samtykke til et gemme dine data sker mundtligt

NÅR DU ER KLIENT HOS MIG INDSAMLER JEG INFORMATIONER OM DIG

Dette betyder at jeg er ‘dataansvarlig’ og hermed ansvarlig for at informationer om dig håndteres sikkert og korrekt. Data betyder i denne sammenhæng oplysninger eller informationer.

FORMÅLET MED AT GEMME INFORMATIONER OM DIG ER:

1. Til brug af faktura

2. Tidsbestilling, omrokering af tid eller aflysning

3. Hvis du har bedt mig om at sende en mail når der tilbud eller lign.

4. Personfølsomme oplysninger fås ud fra kundens egne helbredsoplysninger og andre konkrete personoplysninger – at kunne identificere, diagnosticere og behandle kunden med de behandlingsformer der tilbydes samt at kunne dokumentere den gennemførte behandling. Der skrives dermed journal.

HVILKE DATA GEMMER JEG NÅR DU ER KLIENT HOS MIG?

  • Dit navn samt adresse hvor behandlingen foregår
  • Evt Email adresse
  • Telefonnummer
  • Hvis du har bedt mig oprette journal over behandlingen

  Firma, adresse og cvr nr. hvis du ønsker dette på din faktura

  Dit navn og dato for sessionen i min kalender

  Regnskab/faktura som gemmes i 5 år

Jeg har tavshedspligt.

RETTEN TIL AT BLIVE GLEMT

Du har altid retten til at se oplysninger jeg gemmer om dig og som udgangspunkt har du også ret til at få lavet rettelser i ukorrekte informationer eller få dem slettet. Dog med undtagelse af de data som af henhold til lov skal gemmes: Regnskab. Der kan du få skrevet tilføjelser ind, men du kan ikke få hverken slettet eller rettet i faktura . Jeg holder ikke journal over klienter. Andet data har du til enhver tid ret til at få slettet eller ændret.

Jeg gemmer dine oplysninger indtil du ønsker dem ændret eller slettet eller efter 5 år fra din sidste aktivitet.

Data vil ikke blive vidergivet til tredje part medmindre du giver samtykke hertil.

Har du spørgmål til min håndtering af data kan du altid kontakte mig.